Meistä

Tevoks Oy 3010033-6

Livelytek brändi:

Livelytek on suomalaisen Tevoks Oy:n omistama, kehonhuoltoa helpottavia tuotteita myyvä brändi. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia pääsemään eroon yleisistä ja ikävistä vaivoista, kuten selkäkivuista, niskakivuista ja lihas jumeista. Brändin toiminnasta vastaa Nokialainen sarjayrittäjä Jari Panschin.

Liiketoimintamme tapahtuu Nokialta käsin, jossa varastomme sijaitsee. Tuotteemme valmistetaan Kiinassa ja tuotteiden laatu tarkastetaan Nokialla. Olemme valinneet myytäväksi ainoastaan laadultaan A-luokkaa olevia tuotteita, hinnasta tinkimättä.

Meillä ei ole töissä yhtäkään lääketieteen tai fysioterapian ammattilaista, mutta ostamme kyseisiltä ammattiryhmiltä jatkuvasti konsultointi palveluja liittyen tuotteidemme käyttöön, turvallisuuteen ja käyttötarkoituksiin, sekä myytävien tuotteiden valintaan. Monet tuotteemme on kehitetty Yhdysvalloissa.

Tavoitteenamme on tarjota A-luokan asiakaspalvelu ja 1-3 arkipäivän toimitusaikoja, sekä laadukkaita tuotteita. Olemme vahvasti kasvava yritys ja uskomme kasvumme jatkuvan, koska laitamme asiakkaan edun aina omamme edelle ja varmistamme meillä myytävien tuotteiden laadun henkilökohtaisesti. Kiitos, kun olet mukana matkallamme.

 Jari Panschin, omistaja, Tevoks Oy